senapsfabriken uppsala etapp 2

eller cykla i skön och lugn natur. Från Senapsfabriken är det promenadavstånd till resecentrum och kommer du med bil är det nära till och från E4:an. Anmäl ditt intresse till projektet redan. Första inflyttning: 2018, arkitekt: Sweco Architects, entreprenör: NCC Building. The apartments will range in size from studio to three-bedroom apartments and be between 27 and 82 square meters. I ett centralt läge nära Uppsala Resecentrum omvandlas ett område tidigare präglat av industribebyggelse till 454 nya bostäder. Närmaste park är Mjölnarparken, en liten park med gräsmattor och rabatter. Miljöbyggnad Silver, ambitionen är även att huset miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver.senapsfabriken uppsala etapp 2

Uppsala byggs tre kvarter med både hyres- och bostadsrätter, på den tidigare senapsfabrikens fastighet.
Bostäderna som är arkitektritade har en smakfull yttre variation av ljusa färger i puts och tegel med detaljer i glas, trä och stål.
About NCC Our vision is to renew our industry and provide superior sustainable solutions.

Tempo em uppsala novembro florianopolis
Dragon palace uppsala middag
Erasmus praktik uppsala

Här finns många mysiga restauranger, caféer, pubar och nattklubbar. På Kungsgatan mitt i centrala Uppsala byggs tre kvarter med både hyres- och bostadsrätter, på den tidigare senapsfabrikens fastighet. Senapsfabriken is located in the Kungsängen district, an area previously distinguished by its industrial structures. I många av trapphusen kommer det att finnas hiss direkt ned till källarvåningen med både cykel- och bilparkering. Det som karaktäriserar området, är de stora glaspartierna utmed Kungsgatan och järnvägen. Etapp 1 består av 454 hyresrätter med en mycket hög boendestandard.