frisör kungsgatan 9 göteborg

skulle vilja arbeta som frisör på Lyko. Urval av kandidater sker löpande. VEM SÖKER VI, vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss: Du älskar att arbeta med service och att göra folk glada. Vi söker dig som älskar hår och hårvårdsprodukter, håller dig uppdaterad kring nyheter och trender samt tycker det roligaste som finns är att dela med dig av din kunskap till både kunder och kollegor. På saluförs dessutom över 40,000 produkter från över 500 varumärken, inom allt som rör hårvård och skönhet. Som person är du en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten. Hos oss får du personlig service, och vi börjar alltid med en noggrann konsultation. Med en av Sveriges mest populära destinationer för skönhetsprodukter på nätet och med närmare 40 helägda butiker/salonger i Sverige samt Norge, brinner lyko för att lyfta fram och lyfta upp det bästa i människor och saker i vår omvärld. Vår förhoppning är att både ung och gammal ska känna sig välkommen till våra Salonger. Lyko, en av nordens ledande aktorer inom professionell harvard och skonhet med.

Frisörer till Lyko Concept. Kungsgatan 9, Göteborg Denna jobbannons är inte längre aktuell Anledningen till att en jobbannons inte längre är aktuell variera. Hårvård / frisör Göteborg kungsgatan. På Bokadirekt kan du hitta och boka.ex. Massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.

Vill DU vara MED OCH revolutionera SKÖnhetsbranschen? HUR SÖKER DU TJÄnsten? Vårt mål är att ge Er en frisyr och stil som ni känner er snygga och bekväma. Alla på Lyko har ett gemensamt arbetssätt. Vi ger er en härlig stund i våra massageschamponeringar samt råd och tips om ert hår och hur ni bäst ska sköta och ta hand om det hemma. Inspirationen skaffar vi oss genom visningar och kurser och självklart av allt vi ser runt omkring oss. Visa jönköping gästhamn nummer, baldersgatan GÖteborg, karta och vägbeskrivning Öppet idag 09:00 - 13:00, 14:00 - 18:00 Öppettider, just nu Öppet.