stockholm konståkningsklubb

nybörjare till landslagsåkare! Vi vill ge möjlighet till träning efter egen förmåga och vilja i en trygg idrottsmiljö. Vill du åka en gång till i veckan så har vi även konståkningsskola. För att anmäla dig till säsongen 2018/2019 klicka på nedanstående länk. Pris för skridskoskola konståkningsskola dvs 2 ggr per vecka är borat streaming ita openload kr i medlemsavgift. Kostnad för skridskoskolan för ovanstående period är 2990 medlemsavgift 250.

Uppdaterad:  21:57, skribent: Kenneth Lanneskog. Vi har, konståkningsskola (K-skola) med grupper för olika åldrar och nivåer. Vi erbjuder konståkningsträning med välutbildade tränare på olika nivåer utifrån åkarnas egen ambition och målsättning. Föreningen är elitlicensierad - läs mer om vad det innebär här.

Några gånger under säsongen utgår eller flyttas pga av tävlingar, läger och/eller hockeyturnering, men detta kommer att meddelas när vi får information om dessa evenemang. Läs mer, leia tog silver i elitserietävling i Ulricehamn. Föreningen Solna Konståkning erbjuder konståkningsträning av hög kvalitet för barn, ungdomar och vuxna. Läs mer Ännu en medalj för SKK i elitserien. Läs mer, kÖP o SÄLJ begagnat på Stora Mossen kl 9:30 - 11:15 skridskor, skridskokläder, accessoarer etc. Hör gärna av Dig via e-post till: Följ oss gärna på Instagram! Säsongen startar den och avslutas i mitten av maj 2019. Alla våra tränare har gått en tränarutbildning. Konståkningsskolan är onsdagar 17-18. Samtliga SKKs sju elitserieåkare var på plats när deltävling 5 och 6 i elitserien genomfördes i Ulricehamn den 10-11 november. De flesta av våra tränare är eller har varit aktiva tävlingsåkare. Klara Arell kammade hem en tredjeplats i klassen Juniorer Damer i tävling i Mölndal 20-21 oktober.