bra frisör helsingborg

för oss samma sak som den nya, vita kanvasduken är för en konstnär. Färgning/toning - 650 kr, slingor i hätt - 650. Och super härlig och trevlig dessutom. Varmt välkommen till oss på Hårbörsen i Helsingborg, vi ser fram emot att möta dig! FrisÖRSÖK, iNTE alla, bara DE professionella, tranemansgatan 31 25247, helsingborg, tel:, senaste inläggen från.

Bra frisör helsingborg
bra frisör helsingborg

Styling Pris från Kort hår 955:- Mellanlångt hår 1185:- Långt hår 1345:- Permament inkl. Bästa frisören som jag har besökt. Klippning och styling Pris från Kort hår 1510:- Mellanlångt hår 1770:- Långt hår 1925:- Folieslingor/kreativ färgning inkl. Effekten av en fransförlängning är fantastisk! Unga som gamla känner sig lika välkomna hos oss.I.D.H och det skall Du också göra! Medlemskap innebär en trygghet och en kvalitétsgaranti för dig som kund. Frisöryrket kategoriseras som ett hantverksyrke, men som med många andra hantverk upplever vi ofta att det vi sysslar med mer handlar om konst än hantverk. Det är ett ärofyllt uppdrag att få arbeta med människors hår och utseende, för ansvaret lägger man inte på vem som helst. .

Holy Hair är en hårstudio och frisör i, helsingborg som erbjuder klippning, färgning, balayage, ombré, slingor, drop in, vaxning, olaplex.m.
Om du inte skulle hitta en tid som passar dig så går det givetvis också bra att boka tid per telefon.
Klicka här för att boka!