stockholm hamnar på jobb

avdelningen med övriga administrativa uppgifter. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carolina Eskengren. Hos oss finns många spännande yrkesroller. Ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!). Sök tjänsten via och klicka på Lediga jobb.

Du har även goda kunskaper i svenska och engelska. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje för alla kommer du att trivas hos oss på Stockholms Hamnar. Du har en relevant högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande och är van att arbeta i olika system (Landlord, Citect etc).

Sista ansökningsdag är 30 november 2018. Vi fäster stor vikt dölj gränslinje vid dina ledaregenskaper, tekniska kunskaper och förmåga att skapa partnerskap med våra kunder. Vill du arbeta på ett modernt hamnföretag med en strategisk betydelse för Stockholmsregionens utveckling? Alternativ har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbete. Goda kunskaper om lagar och förordningar som styr dokument- och arkivhantering inom offentlig förvaltning eller bolag. Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och vi är stolta över vår goda laganda. För närvarande driver vi ett stort miljardprojekt, Stockholm Norvik Hamn, för att skapa förutsättningar för tillväxten i regionen. Vi ser fram emot din ansökan. Du ser människor, och kan få personalen att växa i sin nuvarande roll och skapa framtida möjligheter för dem. Vi erbjuder, som anställd i Stockholms Hamnar arbetar du på ett modernt företag med strategisk betydelse för Stockholmsregionens utveckling.

Magic city utställning stockholm, Stockholms dramatiska högskola antagning, Axelsons gymnastiska spa stockholm recensioner,