najaden mödravård helsingborg

din hemsida. Du får också konkreta råd på livsstilsförändringar som du kan göra på egen hand för att lindra dina klimakteriebesvär. Blankett för val av barnmorskemottagning (pdf). Sexologen kan bland annat hjälpa till med frågor om lust- och erektionsproblem, orgasmsvårigheter, för tidig utlösning, samlagssmärta, otrohet, övergreppsproblem eller osäkerhetskänslor kring sex. Du behöver inte avboka ditt besök om du har fått en kallelse till en tid som inte passar. Bokad tid, bekräftas via sms, samt innehåller en avbokningskod. Du kan också komma till oss för att göra ett gynekologiskt cellprov eller testa dig för könssjukdomar. Välj oss till din barnmorskemottagning.

Alla besök är frivilliga och kostnadsfria. Här finns personal och verksamheter för dig som behöver akupunktur när du är gravid, tobaksavvänjning, fysisk aktivitet på recept, kontroll av ring i samband med framfall och byte av östrogenring. Preventivmedelsrådgivning, hos oss får du hjälp och råd med vilket preventivmedel som passar dig. Under besöket får du information om klimakteriet och vad det innebär. Lista dig genom att skicka in en blankett. . Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! Hoppsan, någonting har gått fel. Ons-Fre.45-16.00, drop-in, fre.00-14.30, e-tjänster, om oss och vårt utbud. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Graviditet och mödrahälsovård, som blivande förälder listar du dig hos oss. Blanketten skriver du ut själv eller hämtar hos oss. Vi hjälper dig med frågor och undersökningar kring graviditeten, förlossningen och den första tiden efter förlossningen.

Chef stadsbyggnadskontoret helsingborg, Soluppgång och nedgång helsingborg, Parterapi helsingborg, Hyra festlokal helsingborg,