skärgårdsturer stockholms skärgård

till både yrkesfiske och charterverksamhet. Hitta hit Öppettider 2017: Skärgårdsturer: 22/7-10/8 dagl. Landskapet på öarna är vackert skiftande från vilda kobbar till lummiga vikar. Fiske och safari, du kan även följa med M/S Mira när Ingemar är ute och vittjar sina kräftburar. I slutet av september arrangerar vi också hummersafari. Sandhamn passar perfekt för den som vill ha en lite finare skärgårdssemester, Grinda är bra för den som vill göra en enkel men härlig dagsutflykt, Fjärdlång är fantastisk för barnfamiljer och Fjäderholmarna passar den som inte vill resa särskilt långt från stan. Se och göra, båtuthyrning, Fjällbacka, se och göra, kräftfiske i Fjällbacka skärgård. E6; tag väg 163 mot Fjällbacka. Den är nåbar för alla, oavsett ålder, tid och intresse.

Ombord berättar en guide om det typiska med just vår skärgård på ett levande sätt vilket gör resan till en, inte bara vacker, utan även givande utflykt. Upplev det verkliga kustlivet och fiska din egen hummer. På avgångarna 10:30 och 14:00 (M/S Östanå I under vår, sommar och höst) kan du boka Lilla skärgårdsturen med krögarens varma lunch. Hos oss kan du hitta ett brett utbud från enklare stugor till mycket exklusiva hus. Fotograf: Jonas Ingman, fotograf: Jonas Ingman, fotograf: Åsa Dahlgren, fotograf: Jonas Ingman, sevärdheter, med M/S Mira kan du följa med på skärgårdsturer i Fjällbacka skärgård.

Som kronan på verket kan du också välja att köpa med dig delar av dagens fångst med hem. Det är en vacker liten skärgårdsö som är perfekt när man vill komma bort från storstadsbruset i några timmar för sol och bad vid klippor, god mat och ölprovning. Tröttnar man på att hänga i solen eller på krogen kan man ta en sväng till öns chokladfabrik, besöka en utställning eller gå till hantverks- och verkstadslängorna där allt ifrån ullverkstad och krukmakeri till glashytta och smedja ligger på rad. Hem våra turer » 08 Stockholms skärgård, ett besök i Stockholm är inte fulländat utan ett besök även i Stockholms skärgård. Här finns också mysiga små hamnar, huset där skådespelerskan Ingrid Bergman höll till om somrarna och mycket mer. Guidad utflykt med klassisk skärgårdsbåt, denna sightseeingtur går med våra klassiska skärgårdsfartyg S/S Stockholm, M/S Östanå I, M/S Waxholm III och M/S Gustafsberg VII.

skärgårdsturer stockholms skärgård