hotel 11 göteborg frukost

i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Stort tack för dina fina ord. Magnus E, Hotellchef på bovision helsingborg bostadsrätter Quality Hotel 11 Eriksbergshallen, svarade på det här omdömetSvarade Tack för att du tog dig tiden att berätta om din vistelse här på Tripadvisor. Hotellet har en egen parkering, men eftersom att den var full fick vi parkera på ett annat ställe och det finns gott om parkering runt om hotellet mot en avgift.

Hotel 11 göteborg frukost
hotel 11 göteborg frukost

Visst är hotellet superbra när man kommer med familjen och båtturen in till centrum brukar vara väldigt uppskattat av barnen. More information about this can be found under. Vi bodde på våning 8 med balkong. Receptionen Q, Receptionschef på Quality Hotel 11 Eriksbergshallen, svarade på det här omdömetSvarade ej Jens! You can read more about Gothenburg here. Önskar dig en fortsatt härlig höst. För aktuell veckomeny se vår, facebooksida. Fråga Jens A om Quality Hotel 11 Eriksbergshallen Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Checka in p Quality. Hotel 11 i, g teborg, ett hotell med relaxavdelning, frukost och gratis wifi. Boka garanterat billigast h r!