färja Köpenhamn till bornholm

i väster, Sverige i norr, och Polen och Tyskland i söder. Under sommarmanaderna är ön väldigt popular. På är det snabbt och enkelt att boka. Boka nu för att säkra det bästa priset.

färja Köpenhamn till bornholm

Nu lockar ön besökare från allt längre bort som kommer för att njuta av de mycket berömda restaurangerna, breda sandstränder och fiskebyar med röda tak. Väljer du att ta färjan från Ystad finns det gott om tid att ombord hinna äta i restaurangen. Tidtabell hittar. Färjor till Bornholm, Färjor till Sverige, Färjor till Danmark Färjor till Tyskland! BornholmExpress: Simrishamn-Allinge (juni-augusti) här kan du endast ta med cykel. Om ni inte hittar vad ni letar efter, eller om ni vill jämnföra. Färjeöverfarter till Bornholm går frekvent året runt och åker från Danmark, Sverige och Tyskland och alla färjor lägger till i hamnen i Rønne som också är öns största stad.färja Köpenhamn till bornholm

Bornholm har en tradition av att v lkomna turister och bes kare eftersom det har l nge varit ett semesterm l f r danskarna sj lva. Till Bornholm kommer du antingen med f rja eller med flyg.

Vol klm till amsterdam stockholm
Biltillbehör helsingborg
Flyttfirma stockholm fast pris från arlanda till stockholm
Flytta till stockholm flashback