frisörsalong stockholm östermalm

ser några felaktigheter i guiden. På Noir hittar du frisörer med ett stort förråd av kreativ inspiration och erfarenhet från shower och visningar. Lazy Barber erbjuder både barberartjänster och frisörtjänster och salongen har dessutom en alldeles egen liten kaffebar. Narvavägen 25, Östermalm, med anor från sjuttiotalet bjuder på Ekman Hair på en riktig helhetsupplevelse. Beba Jonsson kommer ursprungligen ifrån Montenegro. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på den salong du nu väljer att gå till.

frisörsalong stockholm östermalm

XX XX XX, snittbetyg:. Hon är kontrakterad med. Allt från klipp till hårförlängning fixas i den trendiga salongen på Regeringsgatan och mer inspiration flödar på bloggen. Du kanske vill gå till en salong där de klipper snabbt nära ditt arbete, en hipstersalong på söder eller så vill du gå till en mer exklusiv salong där de serverar kaffe eller champagne till din klippning. Många frisörer som vi tipsar om är relativt exklusiva, men för dig som är ute efter en billig frisör i Stockholm finns även bra tips att hitta i vår guide över prisvärda salonger. Peach Stockholm Vasastan, peach Stockholm Östermalm, en kreativ och trendriktig salong på Tegnérgatan, inredd i svart och vitt. Drömmen blev verklighet år 2014 och idag driver hon den välbesökta salongen Bebas Hair Beauty belägen på en mycket eftertraktad adress på Östermalm. Dessutom har många av salongerna juniorstylister och trainees som ofta är mycket billigare att klippa sig hos. Salong vita, guide, uppdaterad, att välja rätt bland alla hårsalonger i Stockholm kan vara klurigt. Nybrogatan 51, Östermalm, den här salongen drivs av den omtyckta frisören och hårstylisten Beba Jonsson, som bland annat hat stylat medverkande inför TV-programmet Let's Dance. Regeringsgatan 80, Norrmalm/City, frisörgänget på Salong vita lägger stort fokus på stilar och personligheter - att bejaka kundens individuella stil är något som värderas högt, precis som stämningen och hjärtligheten.

Kameleonten - frisörsalong - Hair Salon - Ö stermalm., frisörsalong i centrala, stockholmfrisörsalong stockholm östermalm