från göteborg till kroatien

att välja mellan i Kroatien. Prisvärd semester med något för alla. Skräddarsy din resa till Kroatien, en weekend i Dubrovnik eller fler sol- och badresor? Hvar är den mest solsäkra ön och erbjuder många upplevelser, som till exempel den populära musikfestivalen som pågår under hela högsäsongen. Vart du än är dig i världen kan du med hjälp av en dator och nätets hjälp lyssna på webbradio.

Från Sverige finns inga direktflyg till Gibraltar och faktum är att flygen hit är väldigt. Se alla våra hotell i Göteborg. De enda flygen som finns hit är British Airways från London och Monarch Airlines från London och Manchester (fr o m september 2008) och ett flyg via England är därmed ett måste. Kroatiens näst största stad.

Direktflyg från Luleå, Skellefteå, Örnsköldsvik, Umeå, Östersund, Sundsvall, Stockholm & Göteborg! Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken. Apollo har brett utbud av resmål och hotell i vackra och prisvärda Kroatien. Boka din resa till Kroatien på och njut av en härlig semester!

Under andra världskriget var Gibraltar ett väldigt viktigt fäste för engelsmännen då de kunde kontrollera ingången från Atlanten in i Medelhavet. Båda är legendarer inom svensk radio på varsin planhalva: Ove Joanson inom public service och Titti pizzeria i uppsala hemkörning Schultz inom kommersiell radio. Nyheter, prat eller musik - Här hittar du en kanal som passar just Dig! Gibraltarklippan och aporna, gibraltar är i första hand känt för Gibraltarklippan samt sina väldigt orädda apor (makaker) som bor uppe på denna klippa. Nära hela Göteborgs utbud, quality Hotel Panorama ligger bara en kort promenad från Korsvägen, Liseberg och Universeum. Apollo samarbetar med SOS Barnbyar i Kroatien. Flygtiden är cirka fem timmar. I år har radiobranschens pris Stora Radiopriset ett uppehåll men Radioakademin upprätthåller traditionen att belöna trotjänare i branschen och delar för 2016 ut sitt hederspris till två personer: Ove Joanson, tidigare vd och styrelseordförande för Sveriges Radio, och Titti Schultz, mångårig morgonprogramledare på Rix. Brac ligger orten, bol med den berömda stranden Zlatni Rat, som sträcker sig som en gyllene tunga ut i havet. Paketera din resa själv och upptäck Kroatiens alla smultronställen på dina egna villkor.från göteborg till kroatien

Gibraltar ligger i södra Spanien men tillhör Storbritannien och är känd för Gibraltarklippan och dess apor. Gör en dagsutflykt hit från Solkusten. Påsköns stenstatyer, eller Moai, fascinerar många människor och gör Påskön till ett väl värt resmål. Läs mer om Påskön, resa dit, flyg och hotell.