bar Öppet måndag kväll lille

är det här du sitter och njuter av säsongens menyer (se höger). Restaurang Kustvägen 46 mellbystrand (lundströms bodar) med inspiration från havet, årstiderna och smaker bortom horisonten lagar vi mat. Vilt på vintern, sparris på våren och gärna så mycket ekologiskt som möjligt. . Gåsmiddag november, pris 395kr 3-rätter, aLLA fredagar.30-19.00 vi bjuder på snacks och fina priser i baren. Med en kock framför spisen och god dryck i handen så att du som gäst får dofta, smaka, titta och fråga innan middagen börjar. Lördag öppet lunch/kväll från.00, söndag öppet.00-15.00, n Ä . Vårt välutrustade studiokök är platsen där vi utvecklar vår egen matlagning och tekniker.

Bar Öppet måndag kväll lille
bar Öppet måndag kväll lille

Gävle stadsbibliotek öppettider, Zara uppsala öppettider nyårsafton, Mango påsk måndag 2018 Frankrike, Serbiska kyrkan stockholm öppettider,

Öppettider, gD T07:58:0300:00 ordinarie öppettider måndag.30.00 (endast öppet kväll vid större beställningar) tisdag.30.00 (endast öppet kväll vid större beställningar) onsdag.30.00.30.00 torsdag.30.00.30.00 fredag.30.00 lördag.00.00 lunchservering måndag fredag.30.00 shoppinglunch. Vi brinner för att få laga mat på vårt sätt och hoppas att ni verkligen kommer att gilla vår lilla krog. På morgonen lyfter kockarna ut bullar ur ugnen och kaffet är nybryggt. På eftermiddagen dukar vi upp bardisken med smårätter och kylda drycker. Baren har ett litet men noga utvalt sortiment och bjuder på afterwork och klubbkvällar. Men det är också en plats som lämpar sig utmärkt för helkvällar, matlagningskurser, studiofotografering och mingel. Denna inledning tar drygt en timme kan bokas i samband med säsongens menyer i Studion och Stora Bordet. Kvällsmeny lunchmeny (vecka 48).

Affärsbanker equipa helsingborg öppettider
Stadsbiblioteket barnavdelning malmö
Brewski Bar helsingborg
Mcdonalds triangeln malmö öppettider