malin andersson uppsala

ett sår på magen och var oerhört hungrig. Katten har setts till i området sedan försommaren. Är dessutom dålig på att polisen lediga jobb stockholms län kolla min mail dagligen men skriver ni ett mess så ringer jag upp så fort jag får nån minut över! Snälla ring om ni ser honom. Vi saknar honom väldigt mycket så om ni har sett honom ring gärna eller. Den är inte mer än någon/några månader gammal.

Malin andersson uppsala
malin andersson uppsala

Hade ett brunt läderhalsband samt en öronmärkning som tyvärr inte kunde tydas. Musse är en liten social svart hankatt (hittekatt) med vita tassar, vit mage och hals. Hon bar tyvärr inget halsband när hon försvann och hon är inte ID-märkt. Han försvann från Kvarngärdet/Södra, Kvarnängsg. Norsk skogkatt, 6 månader gammal. Det här är en liten dam som aldrig brukar vara borta så länge. Carina hjalmarsson, Grårandig katt överkörd Kyrkstigen Bälinge. Den är randig i ljusare och mörkare brunt med vit fläck på bringan och vita tassar. Hon var frusen och hungrig, jamade oroligt, hade inget halsband, van vid människor. Han är en blandning mella Maincoone och "bondkatt".

Vår nya, toppmoderna drive-in-anläggning strax öster om brandstation Victoria möjliggör snabba leveranser och smidiga hämtningar för kunder i och.
Den här katten har börjat strosa runt här i mitt område och min gård i Stenhagen, Uppsala.
Det ser ut som att den har varit ute/hemlös.