lundhags kängor skidor

värd investering. Att handla online ska vara enkelt och snabbt, det är vårt mål och vi hoppas vi uppfyller dina krav. Mitt konto Outnorth - ip Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. Kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj, kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj Kampanj. Från sortimentet av däckonline se helsingborg hållbara svenska produkter av världsklass från Lundhags hittar du produkter som är guld värda i längden: för så väl plånboken som miljön och samvetet. Ambitionen var att göra kängor av så hög kvalitet att de höll en hel livstid en tuff utmaning även med dagens teknik, och sannerligen inte desto mindre med dåtidens. Varje söm, knapp, lock, material etc.

Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland.
Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor.
Våra kängor är uppbyggda enligt skalprincipen.
Istället för att bygga ihop flera lager gör de vad.
Lundhags följer precis samma princip när det gäller kängor, som kan ses som ytterplagg för fötterna.

De tåliga yttersulorna ger bra grepp även i mycket besvärlig terräng eller på is och i snö. En bra sula i botten och sedan en strumpa som ge den värmen du behöver för just dina ändamål. Kvalité utan att tumma på funktion. Hitta dina favoritet bland Lundbergs kängor och boots hos oss på Naturkompaniet, välkommen! Fabriken ligger i Järpen utanför Åre, alltså intill de jämtländska fjällen som erbjuder en god testmiljö. De kan pizzeria bor dessutom användas året runt. Vi har ett brett utbud av artiklar från Lundhags. Hoppas du blir nöjd med din Lundhags vara! Man har utvidgat sin produktion från kängor till många andra typer av plagg, men håller kvar samma höga kvalitetsmål. Vi skickar mot fri frakt och fri retur för att du som kund ska kunna testa kängorna i lugn och ro hemma. Det ska också ge stabilitet och hålla foten på plats. Lundhags har sedan drivits vidare i samma släkt där kunskap och tradition förts vidare mellan generationerna och målet är än i dag att uppnå suverän funktion och hållbarhet.