zara uppsala öppettider påsk

Om du fortsätter bort under järnvägsspåren hittar du fler små butiker och viking line helsinki stockholm recension det gamla Godsmagasinet som idag är ett populärt design- och konsthantverksgalleri. Här finns allt från lokalproducerade läckerheter till vintagekläder och retroföremål. Uppsala är en livlig shoppingstad. Läs mer om marknader och loppisar i Uppsala.

Aktivera IN-store mode i H M-appen för se utbudet i butik och online  samtidigt. E-gift card, mAKE holiday shopping easy, magazine. Upplev Uppsala på 24 timmar, uppsala, med närhet till allt, är det perfekt resmålet även för en kort visit, och med lite planering kan du göra ett dygn i Uppsala till en fulländad upplevelse. Visa fler, start göra /. I rutan hittar du länkar till några av de butiker, gallerior och köpcentrum som du kan besöka.

Isblå himmel, sol och gnistrande snö, staden klär i vinterskrud. Vi på webbredaktionen har satt ihop. Vi på webbredaktionen har satt ihop ett förslag för dig som vill utforska staden på 24 timmar. #HMxME, dela dina favoritlooks och bli inspirerad av andra! Hörde vi ett hurra?

ppettider f r, zARA hittar du Snabbast h r p Hitta- ppettider.se!
Jag godk nner att H M f r behandla mina personuppgifter i syfte att hantera mitt personliga konto i enlighet med H M:s integritetsmeddelande.
Uppsala r en livlig shoppingstad.