kommunfullmäktige linköping sd

som lockar till kontakt och lek. Det står klart sedan Tidningsstatistik presenterat 2010 års upplagesiffror. Rån i centrala Tranås I fredagskväll mellan klockan 22-23 har en misshandel och rån inträffat intill järnvägsstationen i Tranås. Det säger Axel Werner, projektledare på Trafikverket. Tonchi Percan åkte till brandmässan i Karlstad för att lära sig mer. Reporter: Lars Truedson Gammal grävmetod på nytt sätt Idag behöver du som journalist kanske inte fysiskt lura dig in på ett hemligt möte för att få information om en dold verksamhet det kan räcka med att lyckas nästla dig in i rätt Facebookgrupp. Artikeln fick rubriken De tillhör inte vår ras och innehåller allt det mys som i vanliga fall brukar känneteckna lokaltidningars porträtt av traktens frikyrkliga scoutkår. Reporter: Erik PeterssonFörsta delen av sommarserien: Nyheter vi aldrig glömmer I den första delen av vår reportageserie den här sommaren berättar vi idag om den svarta dagen den Då Norge drabbades av Anders Behring Breiviks terrordåd, som slog till först mot centrala Oslo och sedan mot.

Vår reporter Jonna Westin grävde vidare i den här historien och på vägen fann hon ännu fler konstigheter i hur några av Skånes tjänstemän förhåller sig till offentlighetsprincipen. Om Fallet Thomas Quick är en rättsskandal vilket är då journalisternas ansvar, kan man fråga sig. . rss:3 Sat, 05:00: 3951 Falsk fotbollsnyhet flög över världen så kom den till 230 miljoner kronor skulle Kroatiens silverlag skänka till behövande barn, enligt nyheten som spreds internationellt.

Linköping att göra, Östgötatrafiken linköping telefonnummer, Konsert Linköping, Vackert vader linköping,

2002 väckte reportaget starka känslor och många menar att det fällde moderaterna. I veckan fick vår åter ett exempel på hur mycket naturfilmer kan engagera. Både forskare och det som vi journalister lite slarvigt brukar benämna som vanligt folk. Bara några timmar efter åklagarens besked i januari, träffade Johan Cedersjö Lasse Kronér för att höra hans version av de tre månader som varit och konsekvenserna av den mediebevakning som skett. I mars räknar de med att öppna för allmänheten. Varje lördag samlar han hundratals virtuella vänner på sin blogg för att tillsammans, i andlig gemenskap, lösa veckans kryss. De ska studera järnvägen i Kina På fredag den 6 mars åker kommunchef Roger Westman och oppositionsrådet Mikael Stenquist, till Shanghai för att ta del av det kinesiska höghastighetsnätet som är världens största. Ovälkommen politisk annons blottar lucka i systemet DN och GP har fattat beslut om att alla politiska annonser ska granskas manuellt. Delningssajterna, som vill få oss att sprida vidare engagerande artiklar, bilder och filmer, växer som höstkantarellerna ur jorden en vecka efter septemberregnet. Reporter: Jonna Westin Sveriges Radio 00:34:45 Första Nobelpriset till journalistik - eller?

Pressar svenska medier idrottsstjärnorna för mycket? Beroende på vem du frågar, kommer du helt enkelt att få helt olika svar. Anledningen, det är att fifa gått Ryssland till mötes och accepterat restriktioner för de journalister som vill bevaka sommarens för-VM-turnering i fotboll. Just den här helgen är det säkert många som väntar ivrigt på tomten. Så liten var marginalen för att Tranås skulle ta hem segern i årets undersökning. Och lyfter därmed ärendet vidare till kommunfullmäktige för beslut.

Skatteverket linköping postadress
Jeans linköping
Kia återförsäljare linköping
Telia butik linköping telefonnummer