unt uppsala nyheter idag

listar vad som händer i staden under lördagen. 09:00, de små figurerna har dykt upp i elljusspåret i Heby och firar olika högtider.

Visningar av området speciellt för barn. Senaste nytt, mest läst 03:17, försäljningen av husen på adressen Hjälmunge 237 i Hållnäs är nu klar. Igår 19:43 Uppdaterad, räddningstjänsten ryckte ut till camping.

Zumbagurun Simon Monserrat håller i de flesta passen. Med två olika nivåer och över trettio olika stationer har vi byggt en av Sveriges bästa och finaste banor på en natursköna Fjällnora. Häng med på pedagogledda aktiviteter, eller upptäck på egen hand. I sommar utforskas vi naturen på Biotopia.

Ute på Ekoln serveras en Mälarbuffé och innan vi vänder hemåt Kl 20-22, Crperie Lemoni Mats Brandemark Marc Gransten Avnjut livemusik på crèperiets mysiga innergård med Marc Gransten och Mats Brandemark. Men den allmänna hälsan och det fysiska tillståndet påverkar även erektionernas kvalitet, liksom tillståndet hos de pubokockcygeus-PC-muskler som utgör bäckenbotten. Igår 18:44 Fotboll "Mirza ska ha en ledande befattning". Kl 12-16, Bror Hjorths Hus, filmer om och med Bror Hjorth. Kl 12-22, Sandviksbadet i Björklinge, musik vid Långsjön, musik från bygden och gästande artister i allt från folkmusik, musikallåtar, hipp-hopp, rockabilly, pop och rock. 03:46, räddningstjänsten och polis larmades till väg 272 på fredagsnatten. Kl.00, Uppsala slott, vandra på taket till Uppsala slott. Vi går upp till tornets makalösa kupol via det vackra trapphuset. Kl 13-14, Domkyrkoplan, pelle Svanslös guidad tur, följ Pelles liv, från familjekatt till gluggen på Åsgränd.

Malin Forsmans har fått gesällbrev, hantverkarnas egen kvalitetsgaranti.
Uppsala Basket har det tufft i damernas basketliga och inkasserade sin sjätte raka förlust när gästande Högsbo vann med 70-82.
Uppsala hängde med bra i tre perioder men föll ihop totalt i den fjärde perioden som man förlorade med 7-21.
Senaste nytt från Uppsala län.

Fastighetsbolaget uppsala boländerna
Kronans droghandel uppsala gränby
Cafe uppsala öppet tidigt
Taxipriser uppsala arlanda