husläkare kungsgärdet uppsala

så nu har även ögonläkare, Tove Kjellberg, flyttat in där. I takt med fler listade patienter har trycket ökat på vår personal. Vi har som ni kanske vet växt rätt fort. Att kvinnor prioriterar sin hälsa är en angelägen fråga för att orka med de utmaningar som vår stundtals så stressade tillvaro kräver. Därför känns det så bra att vi förutom husläkare, dietist, sjukgymnaster, psykolog, kurator, specialistsjuksköterskor.fl nu även kan erbjuda denna specialistkompetens till Uppsalas kvinnor under ett och samma tak. Vid behov kan du då använda lindrande behandling i form av receptfria smärtstillande och febernedsättande mediciner.husläkare kungsgärdet uppsala

L karen r van att skilja olika sjukdomar fr n varandra och hj lper dig att behandla dina besv. Du kan ocks f hj lp vid sv rare sjukdom eftersom du d beh ver en l kare med helhetssyn p din situation. Hem / Uppsala / Vaccination / Husl karmottagning Kungsg rdets v rdcentral, Uppsala Husl karmottagning Kungsg rdets v rdcentral, Uppsala. S:t Johannesgatan 28 A, 75233, Uppsala.

Till: Källor: Restider från Google. Våra lokaler har också blivit för små. Att kunna ha alla under samma tak gör det inte bara till en trevlig och utvecklande arbetsplats utan optimerar såklart vården för dig som patient eftersom vi har lättare att se till helheten och det är enkelt att prata med varandra. Vi håller just nu på att rekrytera ytterligare en sjuksköterska, en kurator, en sjukgymnast samt en läkarsekreterare. Posted on mars 9, 2016 by, centrumkliniken Uppsala, svara, vi kommer byta namn från Vårdcentralen Centrum till Centrumkliniken men allt är precis som vanligt här på vårdcentralen som ligger på Bredgränd 18 i Uppsala.

Valborg uppsala flashback
Uppsala allmänna pool singapore yishun
Uppsala linne museum
Uppsala universitet student log industrial