avstånd lund prag

dom mot mig med större fruktan än jag mottar. Förmodligen la jag alla tankar åt sidan. Han skulle enligt legenden ha blivit dödad av adeln vid ett möte i Sabor. Jag kände att jag den kvällen visade att jag uppskattade och älskade honom. Försökte igen och efter ett par försök kunde jag börja springa. Där satt jag, han bara stirrade på mig. Vi var ute och njöt i solen med rullstolen, åt glass i solen och njöt av varandras närvaro. Att hon bara lever kvar i våra minnen och hjärtan. Detta är en hemsk sjukdom med en minimal chans att överleva. Ingen som blir glad åt årets skolfoto. Redan tidigt under sjukdomstiden sa Ö att detta kommer inte att gå bra men naturligtvis hoppades vi ändå. Och hon somnade in lugnt och stilla /Anders Hejsan jag heter Margareta men kallas Maggan, jag har aldrig bloggat eller skrivit min historia någonsin förut.

En månad innan min svärmor gick bort ringer min mamma och berättar att hon är på akuten med morfar då han fått ett slaganfall som efter prover och röntgen visade sig vara en tumör i huvudet. När vi kliver av bilen hemma vid möts vi av en stilla sommarkväll. Tack för att du funnits. Fast inget var som vanligt längre. Hon fick sitta där ett tag men det gjordes två gastroskopier på henne. Om och om igen, i skiftande skeenden och krislägen i sitt liv, förmår Boye att ta ett distanserande steg bakåt och liksom på avstånd betrakta sig själv. Egentligen vill jag inte tillhöra den här gruppen! Med den här bloggen vill jag dela med mig av hur vardagen förändrades när mitt liv blev grått. Laila är sjuk och har fått cellgift, tappat allt hår och med en sond ner i magen.