hyra tält stockholm

utrustning som behövs för att genomföra festen tar vi hand om! Det vi inte har i vårt stora lager för partytillbehör idag ser vi till att hitta en lösning för åt dig! I vårt digra utbud hittar du alla typer av tält: cupoltält, fjälltält, hustält, husvagnstält, scouttält, specialtält, tunneltält och tältkåtor.

Företag kan också med fördel hyra partytält för företagsfester, kickoff och andra evenemang. Vi hjälper dig med allt från den lilla intima trädgårdsfesten hemma på bakgården till större företagsevenemang med plats för hundratals gäster. Kanske har du hittat den perfekta omgivningen för ett bröllop eller en födelsedagsfest men det saknas en lokal för gästerna att sitta.

Tältcentralen i Stockholm kan allt inom tält och tältutrustning och hjälper dig gärna! Med vårt stora sortiment är vi säkra på att du hittar lösningar som passar dig. Bergamunkes partytält är av mindre variant, och behöver inte dessa bevis. TÄLT, convertible thru- hike 2-mans vikt 3,5KG, nP 4995KR, nU 1995KR. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda terrassvärmare på el eller gasol, elverk, bord, stolar och annan utrustning som du kan tänkas behöva. . Att hyra partytält i Stockholm blir ofta mer prisvärt än att hyra en lokal och du får även mer flexibilitet när det gäller val av plats och hur många gäster du får plats med. Från vårt festlager kan du - utöver partytält - hyra möbler, köksutrustning, dekoration och köpa engångsartiklar. Godkända partytält finns att hyra från ett flertal uthyrningsföretag, som ofta även är återförsäljare för godkända tältmodeller.

Våra professionella tält tillverkas i Danmark. Hos Norrorts Partyservice kan privatpersoner och företag hyra partytält i, stockholm för alla tillfällen, samt allt annat som behövs till festen. Hyra partytält, pop up tält 3X3 meter.

Tunnelbanekarta stockholm pdf, Gård nära stockholm till salu, Champagnebar stockholm central,