bergs slussar äventyrsgolf linköping

se någon av de klassiska kanalbåtarna Wilhelm Tham, Diana eller Juno slussa sig upp eller nerför Göta kanal. Allt med utsikt mot Göta Kanals världsberömda slussar. Personlig service och ett bra urval av kaffe och te, kalla drycker samt godis och bakverk, såsom bullar och wienerbröd från lokala bagerier, kännetecknar Götas Café. Vandrarhem, vi erbjuder ett varierat utbud av logi med både vandrarhem, stugor och ställplatser. Kaptenen som hanterar någon av de stora passagerarbåtarna är van, det märks, men det kan vara rätt spännande att se hur många kaptener det finns på de lite mindre fritidsbåtarna på Göta kanal. . Göta kanals största attraktion är Bergs slussar. . Telefon:, epost: Hitta oss. Bilder på Götas Café. Boka rum online, telefon:, epost: Hitta oss. Vi har det bäst belägna och fräschaste vandrarhemmet i Linköping.

Våra anläggningar och närområdet, boka rum online. I området finns restauranger, caféer, glasskiosker, butiker, äventyrsgolf, badplats, vandrarhem och stugor. Passagerarbåtar på Göta kanal, att få möjlighet att se hur de stora passagerarbåtarna slussar i trappan är magiskt.

Läs mer Äventyrsgolf, med en av sveriges bästa Äventyrsgolf precis brevid vandrarhemmet är underhållningen ordnad! I Berg finns ytterligare två dubbelslussar, Oscars sluss och Bergs sluss. Den fantastiska slusstrappan Carl Johan, med sina 7 sammankopplade slussar höjer eller sänker båtarna hela 18,8 meter mellan Roxen och Bergs gästhamn och slusstrappan är även Göta kanals längsta. Under sommaren lloyds apotek centralstationen stockholm passerar tusentals båtar genom Göta kanal och det är verkligen ett skådespel att se hur vattenmassorna strömmar in i en sluss. . Vi erbjuder även fina stugor för övernattning. Sommartid äger även många andra aktiviteter och evenemang rum vid Bergs slussar och Göta kanal. Läs mer Götas Café, välkommen till Bergs Slussar Vandrarhem! Läs mer Götas Café, götas Café, ett litet stenkast från Göta Kanal hittar Du Götas Café som väl får betraktas som hjärtat av den helhet som besökaren möts av i Berg. Vi har totalt 11 rum och 36 bäddar och vi har öppet året runt. Vi har totalt 11 rum och. Göta kanals största attraktion är Bergs slussar. Under sommaren passerar tusentals båtar genom Göta kanal och det är verkligen ett skådespel att.