lackering stockholm bil

i så gott som varje färgnyans du kan tänka dig och i just den finish du föreställer dig, från en uppruggad matt yta till högglanslack som man kan spegla sig. En gammal sliten pinnstol blir som ny med en annan färg. Det är ofta hårt slitage på butiksinredningar och restauranginredningar då de kommer i kontakt med ett stort antal människor dagligen. Din utställningsmodell, monter för dina föremål eller en av dina skulpturer kanske behöver professionell lackering för att bli just så som du har tänkt dig. Vänd dig till oss när du vill ha lackering med högsta kvalitet utförd av lackerare med lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap - allt till ett riktigt bra pris! Vi lackar och sätter färg på det mesta - från köksluckor till butiksinredningar. Om du har specialönskemål såsom färgskiftningar från en ton till en annan, metalliclack eller andra former av speciallacker löser vi det självklart åt dig! Tack vare att vi hållit på längre än de flesta, vet vi vad som krävs för att jobbet ska få perfekt finish, utan synliga kanter. Dessutom går det snabbare när vi inte behöver montera ner dörrar eller paneler och skicka dem på lackning. E-posta gärna bilder på din skada så får du prisuppgift av oss.

Eller behöver ditt företag kanske allt från industrilackering till lackering av ventilationstrummor och grindar? Val av färg och finish är avgörande för hela kökskänslan. Sto Kök kan ge dig en högglanslucka; vi vet att hemligheten ligger i att luckan är lackad i riktigt hård polyesterlack. För företagare, i företag såsom butiker och restauranger behöver man förr eller senare uppdatera inredningen för att den ska se fräsch.

Det är ju oftast köksluckorna som man ser först i ett kök eftersom de är den dominerande delen av köket. Som du ser tar vi oss an det mesta inom lackering och vi nöjer oss aldrig med annat än absoluta toppresultat. En buckla från dörruppslag till exempel, åtgärdar vi ofta utan omlackering. Är det dags att få ditt kök att skina sådär vackert som det gör hemma hos grannen? Fabrikslackade köksluckor och fronter, sprutmålade köksluckor, montering, transport och lackering av köksluckor, alla slags möbler och inredningsdetaljer hjälper vi till med i hela Stockholm, ok uppsala öppettider Solna, Enskede-Årsta-Vantör, Hägersten-Liljeholmen, Bromma, Skärholmen, Botkyrka, Haninge och Huddinge. . Fanerade köksluckor och lådfronter, speglade luckor, luckor och fronter i massivt trä.

Lackering stockholm bil
lackering stockholm bil