anticimex lund skiffervägen lund

verksamhet eller äger en byggnad i Lund har ett ansvar att vidta åtgärder för att förebygga brand och upprätthålla ett gott brandskydd för att begränsa skador vid en eventuell brand. Visa större karta, anticimex AB finns även på 50 andra adresser. Utbildningar, vi erbjuder utbildning i matsäkerhet, rädda liv, brandskydd och skadedjur. Täpp till och tänk på att det räcker med ett hål stort som en enkrona för att en råtta ska lavinproton - borfusion baserad på elastiska kärnkraftskollisioner ta sig in i väggen eller taket. Vi kan även erbjuda förtest som säkrar att utbildningen innehåll passar dina medarbetare och eftertest för att kontrollera att rätt kunskapsnivå har uppnåtts. Vad har du för e-postaddress?anticimex lund skiffervägen lund

Det sitter endast män i styrelsen.
Anticimex smart- En intelligent lösning för skadedjurskontroll.
Under de senaste åren har Anticimex utvecklat nya, digitala metoder för att förebygga problem med gnagare.
Dessa metoder erbjuder ett effektivt, miljövänligt skydd och är framtidens skadedjurskontroll.
Kontaktuppgifter till Anticimex AB Lund, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Lkp lunds universitet
Släputhyrning lund
Bästa hämtmaten lund

Lund Öppettider, just nu Stängt, mÅndag. För att hantera problem med råttor och möss, både i våra verksamheter och i vårt samhälle, finns ett akut behov av nya, intelligenta och effektiva metoder. Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lÖrdag, sÖndag. Ingenjörer - Byggnadsteknik, samhällspl: Sverige, skiffervägen Är det här ditt företag? Moderbolag: Anticimex International AB, vD: Anders Ingemar Lönnebo, bolaget registrerat. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. F-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 81290 - Annan rengöring 71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik 81221 - Rengöring av byggnader 71124 - Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik 20200 - Tillverkning av bekämpningsmedel och andra lantbrukskemiska produkter. Juridiskt namn: Anticimex AB, organisationsnummer:, bolagsform: Aktiebolag. Har du problem med råttor kan Anticimex hjälpa dig att bli av med dem.

Anticimex Lund, Lund, Sweden.
Kontaktuppgifter till Anticimex Services KB Lund, telefonnummer, adress, se information om företaget.
Företagsinformation för skiffervägen i Lund med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.
University Management and Central Administration / Central Administration / Department.