petri gymnasium malmö öppet hus

det via. Naturvetenskapsprogrammet Malmö Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap Kunskapsgymnasiet Malmö För dig som är intresserad av politik och samhällsfrågor är Samhällsvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Malmö ett naturligt val. Teknikprogrammet Malmö Introduktionsprogram Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö Slussen fokus är introduktionsprogrammet för dig som saknar behörighet till nationella gymnasieprogrammen men är redo att ta ditt nästa steg. El- och energiprogrammet Malmö Fordons- och transportprogrammet, Lastbil och mobila maskiner Framtidsgymnasiet i Malmö Fordons- och transportprogrammet i Malmö ger dig kunskap om transporter och hantering av gods. Det finns många olika gymnasieprogram att välja mellan i Malmö. Malmö, vård- och omsorgsprogrammet, praktiska gymnasiet Malmö City, läs ett yrkesprogram som leder till ett varierande och spännande arbete där du ständigt får möta många olika människor. Visar 1-50 av 111 träffar, sortera. Restaurangerna och fiken är många i Malmö och det hålls ständigt konserter, föreställningar och evenemang.

Hoppa till huvudinnehåll, tillbaka, lyssna, högskoleförberedande, naturvetenskapsprogrammet - Naturvetenskap. Samhällsvetenskapsprogrammet Malmö Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap Kunskapsgymnasiet Malmö För dig som är intresserad av politik och samhällsfrågor är Samhällsvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Malmö ett naturligt val. Studera utomlands för Malmös gymnasieelever Om du vill plugga utomlands under gymnasiet eller åka utomlands på praktik eller studieresa så kan ditt gymnasium i Malmö säkert hjälpa dig. Du kan bland annat söka till Konsthögskolan i Malmö, Läkarutbildningen i Malmö/Lund, Malmö högskola, Musikhögskolan i Malmö, Teaterhögskolan i Malmö och World Maritime University. Teknikprogrammet Malmö Teknikprogrammet, Teknikvetenskap Cybergymnasiet Malmö Är du teknikintresserad? Vill du ha jobb efter studenten?

Den öppnar igen för ansökan den 15 januari 15 februari 2019. Samhällsvetenskapsprogrammet Malmö (1) Introduktionsprogram Yrkesgymnasiet Malmö Är du inte behörig till gymnasiet så passar Introduktionsprogram bra för dig. Människor i alla åldrar besöker festivalen och det bjuds på underhållning, Du som bor i Malmö har även nära till Köpenhamn, där du kan strosa runt bland danska butiker och äta gott. Naturvetenskapsprogrammet Malmö (4) Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap Bladins gymnasium Programmet förbereder dig som vill studera vidare på universitet eller högskola. El- och energiprogrammet. Business Program på Thoren Business School. Läs mer Öppet hus Här hittar du datum och tider för öppet hus på de skolor som du är intresserad. Det finns företag inom alla möjliga branscher. Samhällsvetenskapsprogrammet Malmö (1) Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Bladins gymnasium För dig som vill ha en bred utbildning inför kommande studier inom främst naturvetenskap men även inom andra områden.

petri gymnasium malmö öppet hus