stockholms stad triathlon 2018

triathlon i Sverige, men Stockholm, triathlon kommer från 2018 att drivas enbart av STF, i nära samarbete med partners och det lokala föreningslivet. De 500 första platserna släpper vi för jubileumspris: 500 pix. Stockholm, triathlon har arrangerats sedan 2008 och har varit en av deltävlingarna i triathlons VM-serie, ITU World. Kommunikationsansvarig ironman Sweden AB). Flera gator kommer att vara avstängda i centrala Stockholm i samband med Stockholm. För uppladdning i sociala medier, följ oss på: Instagram: @stockholmtriathlon m/stockholmtriathlon/. Tävlingen har de två senaste åren arrangerats av ironman Sweden AB, Svenska Triathlonförbundet (STF) och Internationella Triathlonförbundet (ITU i tätt samarbete med Stockholms stad och flera lokala idrottsföreningar. Att etablera en återkommande internationell tävling på högsta nivå har varit ett långsiktigt, strategiskt mål för svensk triathlon. Söndagen den 26 augusti är datumet för årets tävling, där en del är nytt men mycket är sig likt: Liksom tidigare arrangeras loppet i de centrala delarna av stan, med endast några små förändringar från föregående. .

Nu tackar arrangörerna alla deltagare, sponsorer, funktionärer och. Stockholms stad för sex fantastiska år som VM-deltävling och lämnar över stafettpinnen till Bermuda. Vi är så glada att äntligen kunna bjuda in dig till årets triathlonfest i vår vackra huvudstad. Tävlingen blir den tionde i ordningen och det firar vi med jubileumspris för de 500 första.

Semester i stockholmsområdet
Parkera stockholm stad

Triathlon söndag 26 augusti. För ytterligare information, kontakta, ola Silvdahl, generalsekreterare Svenska Triathlonförbundet, Frida Grundström. Ny värddestination på VM-serien blir Bermuda, hem för triathleten Flora Duffy som vann ITU World Triathlon Series både 20Motionstävlingen som varit en del av Vattenfall World Triathlon Stockholm kommer att leva vidare och fortsätta utvecklas. Med simning i Riddarfjärden, cykling genom Gamla Stan och löpning på ikoniska gator har Stockholm enligt många världsstjärnor varit en favoritdestination på serien. Stockholms stad för sex fantastiska år som VM-deltävling och lämnar över stafettpinnen till Bermuda. Motionstävlingen som arrangeras tillsammans med VM-deltävlingen och som varje år lockar tusentals deltagare lever vidare och fortsätter att utvecklas 2018.

Preliminär tidpunkt för nästa års Stockholm Triathlon är sista helgen i augusti. Söndagen den 26/8 arrangeras Stockholm, triathlon. För ytterligare information, kontakta: Ola Silvdahl, generalsekreterare Svenska Triathlonförbundet, Frida Grundström, kommunikationsansvarig ironman Sweden AB, ). Det kommer innebära viss påverkan på trafik, gator och parkeringar. Tävlingens nav med start, målgång och after race kommer att vara beläget vid det pampiga stadshuset på Kungsholmen. Triathlon, stockholm kommer att leva vidare och fortsätta utvecklas. . Som vi berättat tidigare blir det en triathlonfest i Stockholm även. Nästa år är Stockholm inte en av värdstäderna i VM-serien och vi vill rikta ett stort tack till alla som varit med och arbetat med tävlingen under åren.