helsingborgs snabbmat om frukost veganer

så har inte så mycket att säga om det mer än att det var fräscht!) och jag älskar det. Du kan även köra catering härifrån om du inte orkar fixa tårta till kalaset! Nu har 18Smaker slagits samman med. Bra för Take-Away till Hagaparken, och efter klockan 16 är det halva priset på all mat.

Det förtjänar dock en plats på listan då jag har flera bekanta som varit där och rekommenderar det, främst som lunchställe. Vissa restauranger/caféer förekommer mer än en gång, för att förenkla för dig som letar! Chutney - Söder, chutney är ju lite av en klassiker.

De gör sina egna sojaprodukter och tofu och de har en hel meny som är vegansk. Ca 1 h tillagning 6 skivor landgånsbröd 4 skivor kavring, fyllning 1 (Broccoli 5 salladslökar 500 gram broccoli 1/2 tsk salt 1 krm peppar 1 1/2 msk färsk timjan, fyllning 2 (soltorkade tomater) 1 burk Alpro Yofu (soja yoghurt) 4 msk (eller mer hackade soltorkade tomater. De har substitut för ost och deras köttsubstitut är ofta JackFruit vilket är så gott! Om Du vet fler som ännu inte är inkluderade i denna listan så kör! Hälsocafét Maholo - Söder/Mariatorget, i frukostväg finns en hel del bowls.