schoolsoft jensen malmö

många skolor.". It is a simple, web-based program, designed to help parents, teachers and students communicate with each other and keep track of the day-to-day schoolwork. SchoolSoft erbjuder fullständig insyn och transparens. School Soft answers the questions when, where, what and how and ensures that parents lund konstkväll are never kept in the dark about their students' progress, workload or attendance. Information, information, nu har vi gått över till Single Sign-On för SchoolSoft! Kontakta oss, om du har frågor, tveka inte på att kontakta oss! School Soft offers full disclosure and transparency. Jag lär mig mycket och alla lärare är bara bäst! Vårdnadshavare fortsätter att logga in från den här sidan, på precis samma sätt som tidigare. Det är ett enkelt, webbaserat program som är utformat för att hjälpa föräldrar, lärare och elever att kommunicera med varandra och hålla ordning på det dagliga skolarbetet.

CyberGymnasiet använder från och med höstterminen 2015 SchoolSoft som lärplattform. Kom hit på Öppet hus.

Läs mer, om skolan, vi startade hösten 2016 och har som målsättning att veterankraft stockholm bli en av Malmös absolut bästa högstadieskolor. Läs mer, aktuellt, aktuellt / Årskurs 6 skriver poesi, under våren har elever i årskurs 6 fått skriva poesi under temat "Vänskap". Vid hjälp med Schoolsoft, kontakta administratör Annette Roos på eller. Och så kan du fråga lärare, studievägledare och rektorn allt det där som inte gick att googla. Hantverk, frisör, hotell och turism, hotell och konferens, introduktionsprogram. Aktuellt /, elever vidare till final i matematiktävling. Alla är med i gruppen och ingen blir utanför. Prova-på-dag, vill du testa att vara gymnasieelev på Rytmus för en dag? Klicka här för att se samtliga bidrag.

Aktuellt / Nätverket Rikare med språk, grundskolan i Uppsala deltar i projektet för att öka intresse och kunskaper för tyska språket bland eleverna. Det bästa med jensen är arbetsmiljön, här får man saker gjorda.

Cops malmö telefon
Vaestra hamngatan malmö
Öve polacy malmö
Buss 737 Malmö till copenhagen