uPL Umeå

verksamhet på UPL som är efterfrågad och som växer, vilket är väldigt roligt. Logga in med ditt centrala användarnamn och tillhörande lösenord (Umu-id). Ett tredje område som UPL kommer arbeta med under 2019 är nya undervisningsformer för den nya Aula Biologica, en lärosal som med arkitektiska och tekniska lösningar gör det möjligt att bedriva flexibel utbildning för betydligt större grupper och med större variation än bara föreläsningar. Där finns information om aktiviteter för samarbete, hur man skapar uppgifter, test och hur man kan använda wikin. Läs mer om kakor, hoppa direkt till innehållet 901 87 Umeå. Klicka på länken för komma i kontakt med supporten.

För närvarande passerar cirka 400 av universitetets lärare genom verksamheten vid UPL varje. Kurs om hållbarhetsperspektiv på undervisning. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Media markt umeå tv 40 pouces
Karneval områden umeå 2018

På den här webbplatsen använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Ökande teknikmognad bland lärare, informations- och kommunikationsteknik, IKT, är i dag en viktig del i en lärares kompetens. Aulan som kommer att vara klar för användning hösten 2019 byggs i dag med inspiration från KTH i Stockholm och flera universitet i USA där det finns liknande lösningar. Hon kan även se att det finns en annan teknikmognad nu än för bara fem år sedan. Foto: Ulrika Bergfors, den universitetsövergripande verksamhet som UPL bedriver består framförallt av högskolepedagogiska kurser, verkstäder och seminarier för undervisande personal vid universitetet. Gå till guiderna, support, om du är student eller lärare och behöver hjälp kan du kontakta Moodles support. Om Moodle, moodle är en av Umeå universitets två lärplattformar. UPL skräddarsyr dessutom ofta utbildningar för personal vid institutioner och enheter efter behov. Klicka på "Välkommen in" och Du kommer att komma till vår utbildningsportal. Dock ska vi vara noga med att även undervisningens form ska vila på vetenskaplig grund, inte bara dess innehåll, säger Eva Svedmark. Missa inte höstens sista verkstäder, du kan fortfarande anmäla dig till våra verkstäder Introduktion till Cambro, Introduktion till Moodle och Zoom för e-möten. Utvärderingen medför också att ett antal potentiella utvecklingsområden kan identieras.uPL Umeå

Jag arbetar som pedagogiskutvecklare vid Universitetspedagogik och lärandestöd (UPL Umeå universitet.
Bengt Erik Malmros of Umeå University, Umeå (UMU) with expertise in: Literary Theory.
Read and contact Bengt Erik Malmros on ResearchGate, the professional network for scientists.