lägenheter malmö säljes

med ett modernt renoverat badrum från 2015, ett välpl. Det är det det handlar om! På populära och trivsamma Håkanstorp har vi nu nöjet att presentera denna ljusa och genomgående trea med inglasad balkong och renoverat kök. Med ingång från gården finner vi denna genomgående lägenhet på andra våningen. Nyrenoverat med 4 sovrum! Mäklartipset, ljus och charmfull hörnlägenhet! Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Tillfälle att förvärva en mycket trevlig villa på Riseberga i Malmö. På andra våningen ligger denna tilltalande och mysiga tvårummare. Malmö som är Sveriges tredje störta stad är med sin närhet till Köpenhamn en attraktiv bostadsort för både Svenskar och Danskar.

Vill du hyra ut? Stort vardagsrum med skön rymd samt stort allrum med panoramafönster. Stilren lägenhet med inredd studio/sovrum på våni.lägenheter malmö säljes

Här är snittutropspriset t tar 41 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 157 säljare har valt att sänka sitt utropspris.
Varmt välkomna högst upp i huset till denna yteffektiva bostad som erbjuder bland annat ett gårdsvänt sovrum med en generös klädkammare.
Sök bland lägenheter till salu i, malmö stad.
Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill köpa lägenhet och bostadsrätt.

Boerboel valpar säljes, Segla från stockholm till malmö,

Visning sön 18 nov, malmö / Limhamn, sundholmsgatan. Bostaden erbjuder bland annat stora härliga ytor fördelat på 105,5 kvadratmeter,. Kvadratsmart tvåa på populära Lindeborg. Utgångspris: kr Boarea: 96 kvm Avgift: 4 737 kr/mån Rum: 4 rum (3 sovrum) Våning: 1 av 7 (Hiss finns) Malmö / Tullstorp Allyhillvägen 23 Livet på landet med staden runt knuten och möjlighet att expandera i ett nytt hus, som musikaliska stockholm klubb ingen bott i, och kanske. 2 dagar, välkommen till en tvåa på högt läge i huset! Precis intill Masttorget började föreningens hus byggas under hösten 2016 och står. Nu har ni möjligheten att förvärva en av de populära treorna i attraktiva Lindeborg. Balkongen är halvt inglasad och med inbyggd.