synsam göteborg solglasögon

kr till 400 kr, vilket fortfarande är ett bra pris för den kvalitet du får. Allt stämde efter mina förväntningar och de jag beställt. Återkommer med fler inköp! Glasen är dock något mindre än angivna 30mm vilket inte riktigt passade mig men retur-processen var den överlägset smidigaste och bästa jag någonsin varit med om! Recensent: Anette Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Drammen silver Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 8/9 Synskärpa: 9/9 Mycket prisvärt! Recensent: C Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Cary black Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 9/9 Synskärpa: 9/9 Terminalglasögon Mycket bekväm och gedigen kvalitet, fjädringen är smidig.

synsam göteborg solglasögon

Synsam Marconigatan - Frölunda Torgsynsam göteborg solglasögon

Recensent: Robert Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Pedro grey Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 9/9 Synskärpa: 9/9 Priset övertalade mig Var skeptisk först med tanke på det låga priset men både glas och bågar håller bra kvalitet. Första gången jag beställer glasögon via nätet. När jag dessutom hittade två chokladbitar med i paketet blev jag så glad att jag rusade iväg till datorn och betalade genast fakturan. Kommer beställa fler par glasögon från engelska kurs umeå Netlens så småningom! Känns knappt att man har dem. Recensent: Sara Insänd den Spara denna recension bland favoriter: Brooklyn black Prisvärdhet: 9/9 Bekvämlighet: 7/9 Synskärpa: 9/9 Snygga solbrillor Köpte dessa bågar med mörka glas - klockren succé.