e-handel utbildning stockholm

ha koll på marknadernas villkor och beteendemönster. Var finns tillväxten och möjligheterna 10:15-10:45 Omni-kanal utmaningar och fördelar, kundernas köpväg mellan kanalerna Återförsäljare och e-handeln en kraftfull mix 10:45-11:00 Förmiddagsfika 11:00-11.45 Tre framgångsrika e-handlare, framgångsfaktorer 11:45-12:00 E-handelskalkylen vinna eller försvinna. Nya lagar och regler inom EU som berör e-handeln. Det krävs kunskaper och tid för att lyckas med ett e-handelsprojekt.e-handel utbildning stockholm

Att starta e-handel och få igång försäljningen är svårt. Det krävs kunskaper och tid för att lyckas med ett e -handelsprojekt. Här finns 27 utbildningar som matchar E-handel. Hitta din utbildning på och börja plugga. Den här kursen ger dig kunskap och insikt om e-handel ur ett exporttekniskt perspektiv.

Ny utbildning i Stockholm, E-handelsexpert
Webbutvecklare inom e-handel - utbildning i webbutveckling
Leveransklara i mitten på augusti

Privata rum att hyra i stockholm, Ica södra stockholm,

Målet är att studenterna på E-commerce Manager Program ska komma ut som projektledare inom e-handel, marknadschefer och strateger med en stark prägel av entreprenörs-anda. Vi presenterar Business Swedens kostnadsfria digitala guide: E-handelsguiden, full med relevant information om vad som gäller vid onlineförsäljning till ett flertal intressanta marknader både inom och utanför. Kursledare: Urban Lindstedt en av Sveriges främsta e-handelsexperter. Go global - act local: Att förstå och välja rätt e-handelsmarknad samt anpassa sitt erbjudande lokalt mot varje marknad är ofta avgörande för att lyckas. I kursavgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation. Anmäl dig här:, Stockholm 27 november 2018, Göteborg. Begreppet "Go global - Act local" är många gånger avgörande för om man kommer att bli långsiktigt framgångsik med sin e-handel internationellt.