tio bästa restaurangerna i stockholm

från vinterkylan eller njuta av solen ute i grönskan. Rosendalsvägen 9, Djurgården, bland kullerstenar och karaktäristiska byggnader gömmer sig en underjordisk pärla. Populära Strandvägen 1 har en lite mer klassisk och ståtlig profil medan bakfickan Milles är mysigt inredd med konst på väggarna och serverar experimentella rätter för matintresserade. Här bör du inte kliva in i trasiga jeans och keps. Tullhus 2, Skeppsbrokajen, Gamla stan Kryp In Bland historiska gränder Ett hemtrevligt litet krypin på Prästgatan i Gamla Stan där man serverar klassiska fisk- och kötträtter lagade från scratch. På menyn hittar du klassiker som moules marinière och råbiff och bakom baren finns ett stort urval av viner. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Un Poco, känner du till dj:arna från Swedish House Mafia? Lite grillat eller en drink slinker lätt ner både på tu man hand eller som större sällskap året runt. En brunch serveras varje söndag för 220 kr, ett tillfälle att passa på att prova på en massa smått och gott. Krogen har både själ och charm och om man mot förmodan skulle tro på spöken så kan man nästan förställa sig en gammal hovmästare som springer runt och håller ett öga på sin gamla restauran.

Stockholms b sta restauranger f r en wowtio bästa restaurangerna i stockholm

Smarta saker i stockholm ab, Finlandsfärja stockholm åbo, Älvsjö bibliotek - stockholms stadsbibliotek älvsjö, Eken bar-hilton stockholm slussen,

Buco Nero, här är den första restaurang på listan som ligger i Vasastan. På så sätt följer restaurangerna med i de nya trenderna att blanda upp kulturer och mat på ett smart sätt. Här kan man beställa in några små- eller mellanrätter eller en hel varmrätt med inspiration från sydliga breddgrader, eller bara ta ett glas vin i träbaren. Här kommer skaldjuren serverade i små fiskebåtar som flyter fram i en liten fiskdamm. Caina, om det är klass, stil samt att spana in det fina folket du är ute efter så kan ett besök på Caina göra susen. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Restaurangen stoltserar med kök, salong, orangeri och bibliotek där man kan hitta soffor och mysiga vrår - det blir knappast hemtrevligare än så här. Knut Bar, i sann sekelskiftesanda satsar Kung Carls bakficka på vällagade bistrorätter med inspiration från både Sverige och Frankrike. Italiensk restaurang i världsklass, vart äter man extremt god Tapas i Stockholm?

En stämningsfull mötesplats för alla som vill mötas upp över en italiensk måltid - eller helt enkelt handla med sig lite delikatesser hem. Klientelet här är av det tjusigare slaget och till och med servitörerna talar flytande italienska. Här kan du smaka rektangulära och supergoda pizzor eller fresta smaklökarna med lite frutti di mare. Vinlistan är inte så lång och fokuserar speciellt på mousserande varianter. När man reser till ett nytt ställe eller vill bekanta sig med sitt nya kvarter så är de italienska restaurangerna och krogarna bland det första man bör spana.

Aéroport stockholm skavsta navette, Blocket fritidshus stockholms län, Catering grekisk uppsala stockholm, Massimo dutti outlet stockholm,