aFA stockholm twitter

har valt att kalla den för Nazist ber nazist säga någonting - av och med NMR! Kampen för ett klasslöst samhälle är till sin natur mångbottnad, den måste bedrivas på flera olika plan och på flera olika sätt samtidigt. Vi i AFA Stockholm ser tillbaka på åren som gått och minns med värme och stolthet de ansträngningar, uppoffringar och den solidaritet som RF:s medlemmar uppvisat vid oräkneliga tillfällen, i såväl segrar som motgångar.

Tomas ledin show 2018 stockholm, Stockholm rekviem avsnitt 6, Brinner i stockholm nu, Stockholm växjö train,

Kampen fortsätter, vi ses på gatorna! 4:52 AM - Dyngbaggegalan Äh lägger upp den igen. Det finns åtskilliga exempel på tillfällen då AFA och RF samarbetat i gemensamma kamper och kampanjer, både lokalt och nationellt. We act from a libertarian socialist basis and we are part of an international movement fighting against fascism and racism all around the world. Vi hoppas att ni fortsätter ert målmedvetna och resoluta arbete mot kapitalism och fascism i alla dess former, även efter att RF har avvecklats som organisation. Vi vill därför sända en officiell hälsning, både till RF som organisation och till alla er individer som utgjort RF under dessa år som passerat: Tack för allt! Revolutionära Fronten (RF) offentliggjorde under gårdagen att de tagit beslut om att avveckla organisationen som funnits sedan 2002. Precis som vi som är aktiva inom de lokalgrupper som är anslutna till AFA-nätverket kämpade även RF:s medlemmar mot kapitalism, sexism, homofobi och rasism/fascism, detta utifrån den klassmedvetenhet som ligger till grund för allt vårt gatupolitiska engagemang och arbete.aFA stockholm twitter

Vi i AFA Stockholm ser tillbaka på åren som gått och minns med värme och stolthet de ansträngningar, uppoffringar och den solidaritet som RF:s medlemmar uppvisat vid oräkneliga tillfällen. "Vi är en av Stockholms största fastighetsägare. Vi äger, förvaltar och vårdar ett stort antal fastigheter på centrala adresser främst i Stockholm.