det mesta av borgruvan i regionen

erbjuda klassisk solsemester, men också god mat, kultur, och historia, allt inbäddat i hisnande vacker natur. Även om liknande saker borde i den bästa av världar lösas genom demokratiska val och därmed de folkvaldas röster i parlamentet så är ändå vidden av demonstrationer, så länge de förs under fredliga förhållanden, tecken på positiv utveckling i en ung demokrati så som Armenien. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Ett besök på den enastående marknaden.

det mesta av borgruvan i regionen

Med det sagt vill ARS framföra sin förhoppning att den folkliga rörelsen som nu har ägt rum i Armenien inte stannar av utan fortsätter med samma kraft och fredliga maner mot en mer genomgående reformering av landet. Erkännandet 2010 har dock inte varit förgäves. Det är i detta avseende som ARS känner sig förpliktigad att uttala sig om de pågående oroligheterna i Armenien.

Allra viktigast i nära framtid är att hålla ett transparent och rättvist val där folkets vilja och röst ska välja det kommande parlamentet och därmed landets styrande administration. Saker och ting händer inte av sig själva bara för att man kritiserar och tycker till. Taner Akçam: "Facts, Truth and Denial: the Authenticity of Talat Pashas Killing Orders". Tillsammans är vi starka och de senaste veckorna har bevisat att man kan åstadkomma fantastiska framgångar endast om man väljer att engagera sig. Men demokratins signifikans går betydligt längre än så för Armenien och armenier. Respected and praised by several NGOs, not to mention diaspora organizations representing minority groups in Turkey, Zarakolu has been awarded for his unwavering struggle for freedom of speech, human rights and democracy in Turkey: by the International Publishers Association, the PL-Foundation Freedom Award, by Association. En tur genom den gotiska delen av staden för dig tillbaka i tiden, och här finner du några av Barcelonas mest betydande attraktioner, som till exempel: Santa Cruz katedralen eller kyrkan Santa Mara del Mar, så väl som Barcelonas ghetto. .