fonus begravningsbyrå uppsala

vem du söker och de uppgifter du har tillhands. Sabina K Fenix begravningsbyrå har bemött mig med saklig information, uppriktighet, möda och detaljer men det viktigaste av allt empati och förståelse för omständigheterna. Vaksala kyrkogård Vaksala kyrkogård härstammar liksom Vaksala kyrka från medeltiden. Ett extra tack till Johanna Sjölund och den kvinnliga., tommy E anser att allt var bra, inget var dåligt mvh tommy, mikael S, mycket bra bemötande och enkelt att boka allt som vi ville ha det. Grindstolpen har gjort det möjligt för mig att se döden med andra ögon. Identiteterna är hämtade från kyrkans död- och begravningsbok.

fonus begravningsbyrå uppsala

Anette R Bad om hjälp med min att ordna med min brors borthång/ begravning. Tidningen Hälsa -November 2009 - September 2010, tidningen Land, tidningen Land - 2006, uNT -Oktober 2010. De har skött annonsering etc allt utmärkt! Tove F Beställde en begravning. Denny W Jättetrevligt och fedex stockholm Sverige platser bra service bra info och återkoppling Anneli F Mycket bra bemötande Vi hade mail/tel kontakt viket fungerade utmärkt. Med kunskap, engagemang och omtanke hjälper vi Dig med en värdig begravning. Uppsala hette då, uppsala. Både vad gäller råd och servicen vid själva begravningen vi är mycket nöjda. Kyrkor och kyrkogårdar i, uppsala kommun, oavsett om du känner staden väl eller kanske bara är bekant med den så kan begravningsbyrån hjälpa dig med allt från val av kyrka och plats för den sista vilan till vad man gör på en minnesstund. Under århundradens lopp har kyrkan sjunkit ner cirka en meter i marken. Familjens jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå med juristkontor runtom i Sverige.

Vi som arbetar på, fonus begravningsbyrå i, uppsala hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning.
Fonus hjälper dig att arrangera en personlig begravning.
Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med råd och inspiration efter just dina önskemål.
Fonus begravningsbyråer finns över hela Sverige, kontakta din lokala begravningsbyrå för att boka ett förutsättningslöst första möte.

Gynekolog uppsala centrumkliniken, Fonus lundby,