konferenslokaler helsingborg

vi stockholm skyview recension kan tillgodose era mest skilda önskemål, från ett 7 personer stort styrelsemöte till en trollskog på innergården. Vill du veta mer om vad vi erbjuder? Hos oss på Elite Hotels finns oändliga möjligheter. Låt barnen känna sig som prinsar och prinsessor under ledigheten. Ring och boka konferens på eller skicka en förfrågan till oss. Ange antal deltagare. Vi har öga för detaljer och månar om att din konferens ska bli en minnesvärd helhetsupplevelse. På Jacob Hansens Hus i Helsingborg anordnar vi allt från konferenser till bröllopsfester. Vid din sida finns vår engagerade och erfarna persona.

Elite Hotels har lokaler i unika milj er, centralt bel gna p omkring 19 orter i Sverige. Konferens med centralt l ge i Sk ne V lkommen till Jacob Hansens Hus. Jacob Hansens Hus r en av Helsingborgs mest v lk nda och popul ra byggnader. Vi erbjuder ocks mysiga weekendpaket s som ren spaketet, golfpaket, lyxweekends.m.

Sjukvårdsupplysningen skåne helsingborg
Badmintonbanor helsingborg
Södra stenbocksgatan 134 helsingborg

Bra planering är en annan viktig förutsättning för en lyckad konferens. Gemensamt för våra konferenslokaler är att de ligger centralt och är utrustade med den senaste tekniken inklusive wifi. I vårt populära Höstlovspaket ingår övernattning, trerätters middag i restaurangen samt stor frukostbuffé. Vår restaurang erbjuder en meny för alla smaker och vårt mål är att i största möjliga mån använda oss av lokala producenter och ekologiska råvaror. Ring växeln på eller gör en förfrågan, oavsett om du planerar en konferens, lätt kyckling burrito recept med ris ett seminarium, kongress, kund- eller PR-event kan vi erbjuda den perfekta lokalen. Barn upp till 9 år äter kvällens varmrätt gratis (gäller ett barn per betalande vuxen). Mängder av Helsingborgare har glada minnen från fester och arrangemang hållna i de stämningsfulla rummen. Det går lika bra att kontakta hotellet direkt, se alla våra konferenshotell nedan. Vi hjälper dig planera ditt event från idé till färdig lösning, så att alla detaljer leder till en minnesvärd upplevelse.

Brf ryttmästaren helsingborg
Skytte barn helsingborg
Flyg helsingborg luleå
Fågelsångsgatan helsingborg