glassbilen jobb

Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Varmt välkommen till oss på Hemglass och säsongen 2018! Hemglass Jönköping, telefon :, mail : Hemglass Kalmar. Telefon :, mail : Hemglass Karlstad, telefon :, mail : Hemglass Ludvika.

Jobba hos Hemglass Hemglassglassbilen jobb

Idag har jag jobbat som Hemglassäljare i 3 år och trivs jättebra. Innan jag började på Hemglass var jag dataprogrammerare. Alla är fantastiska på olika sätt och det är omöjligt att beskriva bara en profil. Kassasystem, navigation och försäljningsteknik kommer vi lära dig. Urval och Inbjudan till fysisk intervju sker löpande på respektive ort.

Kunderna köper medicinska fakulteten lund schema sin favoritglass och du blir garanterat deras nya kompis. Vi söker en natural born service-hjälte med B-körkort som otåligt vill ut och träffa sina kunder från mars till september. Och vem vet, vi kanske trivs så bra med varandra att det blir en lång relation, många år framöver! När melodin ljuder och du kör in i kvarteret möts du av Sveriges största glassälskare. HÄR hittar DU uppgifter FÖR DET SÄljkontor DU vill jobba HOS.

Telefon    :, mail         : Hemglass Göteborg, telefon   . Våra säljare är en brokig skara. Med Hemglassbilen som din butik är du både efterlängtad och väntad av gammal som ung. OM rekryteringen, du skickar in din ansökan per mail med CV och ett personligt brev som mailas in enligt adresser nedan till respektive depå.