hyra parkering centrala lund

SöderFolkets HusForsgrenska BadetFotografiska MuseetGallerianGamla StanGlobenGröna LundGöta MuseetNorra BantorgetNorra Latin Conference sjukhusRoyal sjukhusSergelgatanSergels TorgSiljaterminalenSkandia, NämndhusetTele2 ArenaTolv StockholmVasamuseetVictoria, biografVikingterminalenÅhléns CityÖstermalms Torg. Letar du efter en parkeringsplats att hyra? Här har vi samlat all information om våra anläggningar. Hyra: 5500 kr/Månad, rok:2, kvm:65 m, läge:Centralt, möblering:Möblerad. Kommunen tillhör Öresundsregionen och Lund som stad är en av våra äldsta städer. Tomegapsgatan 15, 223 50 Lund, Sverige. Förhyrda parkeringar: StanGröndalHagsätraHammarby Östermalm. Arbetspendlare och boende, vi har möjlighet att erbjuda kontraktsplatser med längre avtal i låsta avdelningar. Om du söker direkt på en anläggning: uteslut ordet P-hus i till exempel P-hus Gallerian, skriv bara "Gallerian".

Vi erbjuder p-platser i p-hus, garage och på ytparkeringar i Stockholms stad. Klicka på den och skriv in begärda uppgifter.

Paul lundin
Vagnmakaregränden 1 lund

Samtliga priser avser månadshyra och är inklusive moms. Bilder (6 karta, gatuvy, bekvämligheter, kalender,. Sök på en anläggning eller en adress: När du frisöker på en anläggning eller adress börjar du få förslag vid den andra bokstaven. Trafikkontoret i Stockholms stad. Välj platstyp och eventuell boendeförtur under den aktuella anläggningen. Inlagd:29 december 2015 Inflyttning: Omgående Utflyttning: Tills vidare. Du gör anmälan på denna sida, under respektive anläggning. När det blir en plats ledig och du står på tur, skickar vi ett erbjudande till den e-postadress alternativt postadress som du angivit. Att ställa sig i kö är kostnadsfritt.

Lundby badkar telefonnummer, Privata rum att hyra i stockholm,