capio boendestöd linköping

utbildning och liknande kommer att ske tillsammans med personal från dessa verksamheter. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård. Stödet bygger på delaktighet och utformas individuellt i en genomförandeplan tillsammans med den enskilde. Du måste kunna jobba självständigt och tycka om att stötta kollegor avseende metod. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Boendestöd är ett socialt och pedagogiskt stöd i hemmet och närmiljön.

Boendestöd i Linköping - Capio Psykiatri Östergötland Capio Psykiatri Östergötland - Capio Psykiatri Östergötland Capio psykiatri söker Arbetsterapeut - Lediga jobb hos Capio Lediga jobb hos Capio Boendestöd, Linköping i Linköping Stöd i boendet

Arbetet bygger på ett funktionsperspektiv grundat i en arbetsterapeutisk praktik och teori kompletterat med motivationsteori. Du är utbildad undersköterska, skötare, pedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Alla medarbetare som inte redan är utbildade i MI kommer att få en sådan utbildning. Capio Psykiatri bedriver för närvarande öppenvårdspsykiatri i Linköping och Norrköping på uppdrag av region Östergötland. Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vår personal och verksamheter är hbtq-diplomerade. Verksamheten startade i centralt belägna lokaler på Snickaregatan. Arbetsbeskrivning, vi söker dig som vill arbeta som boendestödjare i en verksamhet som ger stöd till vuxna personer med missbruks och/eller psykiatrisk problematik.

Andrea fried Linköping
Servicehus linköping
Flyg från linköping till arlanda
Pressbyrån öppettider linköping campus

Verksamheten kommer att bestå av sex medarbetare. Som arbetsterapeut kommer du också att i teamet förväntas ha en roll som kunskapsförmedlare och metodstödjare till kollegor med annan utbildningsbakgrund. Vi finns här för dig! Du loggar enkelt in via BankID eller e-legitimation. Ett annat exempel råttor stockholm video är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat. Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och vänder oss till patienter med psykisk problematik som ryms inom specialistpsykiatrins uppdrag, som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, adhd och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Capio Psykiatri har fått förtroendet att på uppdrag av Linköpings kommun bedriva boendestöd och personligt stöd för vuxna med missbruks och/eller psykiatrisk problematik.

Flyg helsingborg linköping
Harfixarna Linköping
Resa linköping östersund