plugga i uppsala flashback

år). Publicerat i fråga en student, Studentliv Märkt James, läkarprogrammet, plugga i Uppsala, plugga nu 1 Kommentar Posted on 14 april, 2015 by Matilda Nilsson 3 Maria har pluggat till logoped och läser nu fristående kurser i psykologi. Sen dess har livets alla pusselbitar fallit på plats. Har du några som helst frågor om just utbyten, programmen inom den medicinska fakulteten eller bara vill veta mer om Uppsala så är det bara att höra av sig! Bara att du är här och funderar på att utbilda dig är ett steg i rätt riktning. Du inhämtar även kunskap om hur läkemedel används på bästa sätt utifrån både patient- och samhällsperspektiv. Du har även möjlighet att själv välja kurser under termin åtta och nio inklusive hells angels malmö hemsida en termins fördjupningsprojekt.

Till och med 19 april kan du ställa frågor till Alexander om studentlivet på vår webb. Välkommen med din ansökan! Professionell utveckling 8: Apotekare - läkemedelsexpert i professionell samverkan.

Examinationen sker bland annat genom tentor, muntliga och skriftliga redovisningar och laborationer. Är det lektioner varje dag på universitetet? Ditt huvudområde omfattar halva utbildningstiden (90 hp) och du kan välja mellan företagsekonomi, nationalekonomi, ekonomisk historia, handelsrätt eller statistik. Bestämma sig ja ibland kan det vara svårt. Det är ingen skillnad mellan en examen som består av fristående kurser och en examen som bygger på ett program. Frågelådan har öppet klockan 15:00-17:00 så passa på att skicka in din fråga! Fråga någon eller några kursare efter föreläsningen om de vill sätta sig och plugga tillsammans ett tag. 15 april är sista ansökningsdag och det är dags att bestämma vilka kurser och program som just du ska söka till hösten. Två veckor innan sista ansökningsdatum och utan uppfattning om Uppsala sökte jag mig hit. Populära studieländer är Australien, Nederländerna, Storbritannien och USA. Termin 4 - 6, du läser kurser inom ditt huvudområde under den fjärde terminen och du kan välja mellan företagsekonomi, nationalekonomi, ekonomisk historia, handelsrätt eller statistik.