linneagården helsingborg

både till barnrummet och hemmet under vinrankorna i taket. Butik Linnea är en inredningsbutik som har ett brett sortiment, både till stora och små.linneagården helsingborg

Historiskt sett har byggnaden anv nts som men idag r det ett utflyktsm l f r hela familjen d r man kan ta, fika och handla inredning samt v xter. Linnea r en inredningsbutik som. Ute p g rden har vi ven en stor tr dg rd/ blomsterdel. Dagens lunch Alternativ I dagens lunch ing r alltid tallriksserverad varmr tt, salladsbuff, br d, sm r, isvatten och en kopp kaffe.

Ängelholm helsingborg airport avgångar
Hinderbana helsingborg
Pålsjögatan helsingborg postnummer

Historiskt sett har byggnaden använts som trädgårdsmästeri, men idag är det ett utflyktsmål för hela familjen där man kan äta, fika och handla inredning samt växter i en helt unik miljö. Brunch, lunch och fika. Vi har även mat efter klockan.30, för att se menyn för detta, välj fliken á la carte. I dagens lunch ingår alltid tallriksserverad varmrätt, salladsbuffé, bröd, smör, isvatten och en kopp kaffe. Köp tiokort och betala endast 86 kr per lunch. Orientera dig på området med besökskartan nedan. Tillsammans med Linneaträdgården fortsätter vi utveckla den oas som skapats och blivit till en naturlig mötesplats för såväl Mariastadens invånare som långväga gäster. Butik Linnea har sin fysiska butik i ett utav de växthus som finns. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Ute på gården har vi även en stor trädgård/ blomsterdel där vi har ett brett sortiment av krukor, dekoration och blommor både till inne och uteplatsen.

Helsingborgs byggnadsnämnd, Feelgood helsingborg,