stockholm sommartemperatur

slutligen kröp in i tältet. Vi tog farväl med glada miner. Vore ett grymt X på listan. Med lätt packning en trevlig klättring, men med tung Pust! Jag låg bra till i tidsschemat och det fanns ingen som helst anledning till brådska. Det började regna men jag sov som en prins och minns att drömde en massa goa drömmar. Vill spara på den då den fungerar fint för min sommarutrustning och förra hösten började jag leta efter en annan rygga.

Observera att nedanst ende modeller ven f rekommer fr n andra terf rs ljare som inte kommer via dom.
F r den som undrar kan jag p en g ng s ga att jag r p det givmilda och skrivglada hum ret s ni f r h rmed tv racerapporter till samma.
Kjell, granaths bildelar I, jÖNKÖping, aB, i, jÖNKÖping i kategorin bilskrotar.

Vaknade igen någon gång vid nio. Bara efter ett par hundra meters brant stigning med den tunga packning bröt vi ihop i besikta bilen pris lund ett gemensamt skrattanfall och var tvungna att sätta oss i solen bland ärttörnen och fortsatte så att skratta. Packade sedan ihop lägret och ner i ryggan. Stolpen gav verkligen en trygg stabilitet och sakta men säkert avancerade jag och efter två pirriga passager hade jag till slut fast mark under mina fötter. Sträckan mellan Arasluokta och Sálujávrre blev en ny bekantskap och en njutbar vacker sådan. Hans första tur och han låg före sitt planerade schema och hade som avslutande mål att försöka sig på en topptur till Áhkkás nordosttopp om vädergudarna var vänligt sinnade. Kom till Pieskehaure och vid stigkorset nere vid sjön tog jag höger mot Muorkihytta. Här träffade jag på en vacker rödräv men som fick syn på mig i samma ögonblick som jag fick upp kameran.

stockholm sommartemperatur

Mama nudlar stockholm
Mysig helg i stockholm
Tullen stockholm arlanda