läkarstudent lund blogg

alldeles för lång tid sedan jag hörde av mig. Ja Patriarkatet har tyvärr gjort så att Felicia och Sophies lärare är en vit medelålders gubbe Germund Hesslow som lär ut fakta och vetenskap till sina elever. Gör som Jämställdhetsfeministern och stöd Felicia och Sophies radikalfeministiska kamp mot fakta och vetenskap inom läkarutbildningen på Lunds Universitet! Personligen är jag såklart supernöjd, men det är ju alltid tråkigt när ens vänner får sämre tur.

läkarstudent lund blogg

Jag är en 21 år gammal, uppväxt i Linköping och är en av KI:s studentbloggare. Återigen upp min blogg och skriver om det som susar mellan mina öron. I början var jag oerhört personlig på bloggen, jag skrev om mig själv och min uppväxt, jag förklarade vad som gjorde mig ledsen och vad som. Jag är mamma till två fina flickor (födda -05 och -09) och läkarstudent vilket ofta (men inte alltid) går ihop sig. Jag är född 1975 och tog slutligen steget att läsa till läkare när jag var.

Det kan till exempel vara en station med anatomimodeller där man ska namnge strukturerna utpekade. . Tillhör ett av de mindre sjukhusen tillsammans med. Lottnummer 12, fick mitt förstahandsval: Södersjukhuset! Det val vi gör nu kommer alltså att gälla från denna termin till och med termin. På onsdag har vi ytterligare en examination som är en skriftlig salstenta (också på anatomi vilket nog kommer bli något svårare. . Men när Germund Hesslow går så långt att han undervisar om fakta och vetenskap om hur det finns biologiska skillnader mellan kvinnor och män ja då är måttet rågat för oss feminister! Oavsett vart man blir placerad, lär inte utbildningen skilja sig särskilt mycket, studenterna brukar ändå bli relativt nöjda. JA, jag fick posten som president i GF! Men det blir som sagt oftast superbra oavsett I och med att delas in i mindre grupper, lär man känna många nya och på ett närma plan. I samband med att KI har rekryterat flera nya bloggare, har det öven uppstått en del förändringar för oss. Det har varit ett superkul år, men känns bra att kunna ägna mer tid åt Global Friends.

läkarstudent lund blogg