asiatisk restaurang kungsgatan stockholm

tog hem utmärkelsen Europas bästa thairestaurang babyland stockholm, kungens kurva under Asian Curry Awards i London 2012. Långholmsgatan 3, Hornstull/Södermalm Ljunggren Trendig asiat på Götgatspucken Hajpad crossover- restaurang i anslutning till Brunogallerian med inspiration från både Asien och Europa. Guide, asiatiska restauranger behöver inte innebära billiga sötsura såser, dammiga drakar och fyra små rätter. Kombinera maten med öl eller ekologiskt vin och avsluta med närproducerad kokosglass och vietnamesiskt kaffe med kondenserad mjölk. För att hitta guldkornen har vi sökt oss till platser där matlagning tas på allvar, där stor respekt visas för just, smakerna. Industrichict och asiatiskt, när åt du krispig anka, thaicurry och yakiniku i skenet av en industrilampa senast? Perfekt för dig som vill ha genuin och hälsosam asiatisk mat.

Välkommen till oss på Mood.
Stockholm i, restaurang, eATs lokaler.
Asiatiska restauranger behöver inte innebära billiga sötsura såser, dammiga drakar och fyra små rätter.
Stockholm hittar du allt fler både genuina och trendigt nytänkande asiatiska krogar som sticker.
Om Mama.

Bland pinnstolar, barlagda tegelväggar och röda rottingpallar erbjuds en smakresa till södra Saigon, med rätter som vårrullar, nudelsoppa och nudelsallad på tallriken. Jakobsbergsgatan 15, Norrmalm/City Vietnamesisk mat hör till många stockholmares favorit, och det är precis vad som serveras på snygga Eatnam på Odenplan. Asien med klubbkänsla, stureplansveteranen East fortsätter att kombinera klubbkänsla med asiatiska smaker inte minst från Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Här ryms restaurang, cocktail lounge, middagsklubb och en japansk trädgård på ett och samma ställe, och på helgerna är stämningen hög. Kom till oss och utöka dina smakupplevelser! Menyn är helt fri från gluten och laktos, och mycket är vegetariskt.

Här gäller izakaya, japanska smårätter som sushi, nudlar och dumplings serverade tillsammans med sake i snygg japansk stil. Testa rätter från olika regioner i Kina eller lär dig knepen på Eats dumplingskola. Läs mer om vår filosofi kring asiatisk mat. Götgatan 93, Skanstull/Södermalm Chirashi Sponsrat Unik restaurangmiljö Lämna stadens brus för en stund och upplev något annat. Med fokus på länder som Thailand, Japan, Kina, Vietnam och Korea samlar guiden de bästa asiatiska restaurangerna. Vi vill visa våra gäster vad social dining kan vara. Boka bord hos Waipo, visar Waipo på kartan, nU flyttar VI!