barnomsorgen i malmö ab

de i vår bildlåda som vi använder till att hitta på egna sagor och till stunder vi jobbar med språk/ord. Vi använder speglar där barnen kan se vilken hårfärg, ögonfärg och ansiktsform de har. Rymden- under samlingen läste vi sagan om bockarna bruse. Planeten-Vi börjar morgonen med yoga och samarbetsövningar. Utnyttjad igen / Utnyttjad igen - Single. Stjärnan-Idag besöker vi biblioteket med barnen för att välja en bok som vi sedan läste en stund.

barnomsorgen i malmö ab

Om webbkakor (cookies) som du når via en länk i sidfoten. Läs mer om webbkakor och vilka som används på på sidan. Malmö stads avgångsvederlag / Fyra fall av fattigdom -.

Barnen fick färglägga ett ansikte och berätta för varandra vilket som är deras favorit mat, leksak och färg. Planeten-Idag lekte vi "kom alla mina kycklingar" och "123 stopp" ute på gården. Rymden- nu så har vi provat vår nya scen. Grupp Nalle puh- Utelek på lekplatsen vid korsningen, där hittade vi ett cykelhjul som vi undersökte form och färg. I samarbete MED, akademisk omtanke AB, som småbarnsförälder har det tidigare funnits få, fungerande alternativ. Misshandel / Större Avstånd Högre Spänning.