boka friskis stockholm

bokar så fort en plats blir ledig. Rent tekniskt använder sig programmet i bakgrunden av Friskis och Svettis vanliga web-portal för bokning av pass ( / ). . Developer: Niklas Ekström, description, this download is totally safe.

The app runs on Android.1 and above. Over 5K users downloaded and installed this application and its most recent update was on October 15, 2014. Oas ett mindfulnessprogram, mindre stress med mindfulness! I och med detta finns det en risk att programmet slutar att fungera om/när Friskis och Svettis gör förändringar i sitt bokningssytem. The overall user rating of the tool. Med denna applikation kan du enkelt söka bland och boka tillgängliga pass, se redan bokade pass samt skapa en egen lista på favoritpass för snabb överblick. Vare sig Friskis och Svettis eller jag som upphovsman till detta program kan hållas ansvarig för eller garantera programmets funktion vid eller efter en sådan förändring. Denna applikation inte är framtagen av Friskis och Svettis i Stockholm.

Nu finns applikationen Boka friskis för alla med iPhone som tränar på Friskis och Svettis i Stockholm! Den finns tillgänglig här: Recent changes: Uppdatering för att hantera ändring på bokningssidan: texten med passtyp kan numera innehålla en länk till en passbeskrivning som måste hanteras. På allmän begäran så är denna inofficiella app nu tillgänglig igen.

Downloads: 5 000, size: 84 KB, requires Android:.1 and up, updated: October 15, 2014. It's free of charge to get the installer of Boka Friskis Stockholm, also, you can have a look at users' reviews on Droid Informer. Oas ett mindfulnessprogram kan hjälpa dig att minska. Vici Athletics, vici är ett träningscenter och en mötesplats för folk med en aktiv livsstil. Observera att den bara fungerar "tills vidare". De ansvarar inte heller för funktion eller support. Sjunker du ihop i kroppen? För detta hoppas jag att du som användare har förståelse. Inofficiell app för att boka/avboka pass på Friskis Svettis Stockholm. Den officiella appen finns här: iskis. Observera att denna app inte alls stöds av F S Stockholm. Klicka här för att komma till applikationen på iTunes Store: Boka Friskis, observera att: Applikationen enbart fungerar på Friskis och Svettis i Stockholm.

boka friskis stockholm

Stockholms universitet Business school ranking Financial times
Tantra massage stockholm