lunds dans och musikal gymnasium doria

events to your calendar, information, place. Dock inget krav men du kommer synas lite extra! Sedan skolan började sin verksamhet har fyra årskullar tagit studenten.lunds dans och musikal gymnasium doria

Letar du efter ett estetiskt program där du kan utvecklas maximalt inom inriktningarna dans eller musikal? Nytt för i år är att vi även kan erbjuda vanliga estetiska program både med dansinriktning och musikalinriktning med lite större möjligheter.

Med teoretiska ämnen som till exempel svenska, engelska, matematik och samhällskunskap får man på skolan en grundläggande behörighet till teoretisk vidareutbildning. Lunds dans- och musikalgymnasium, Kiliansgatan 13, Lund, Sweden. Skolstart igen den 3/4 Lunds Fordonstekniska Gymnasium Imorgon är det dags. Den 6 december.18.00-20.00 är ni välkomna in på skolan för att se våra lokaler, få information och möjlighet att ställa frågor om hur ska jag rösta i kommunvalet utbildningen till rektor, lärare och elever. In och ansök senast 14 April! Lunds Studentsångares körsångshusLund, Sweden, Lund, Sweden. Ha kul, fråga mycket och lycka till! Utbildningen gör dig till kvalificerad Mercedes-Benz underhållstekniker. Det är till exempel möjligt att välja till lektioner i sång och scenisk gestaltning precis som det går utmärkt att välja till mer teori eller enbart mer dans.