stockholms bibliotek su

avgift. Om du tappat bort eller skadat en bok måste du ersätta den. I det sjätte avsnittet av podden Bakom bokhyllan möter vi studenter och bibliotekarier för att reda ut eventuella hinder och möjligheter för e-boken. Köa på en utlånad bok, om du hittar en bok i katalogen som är utlånad, kan du ställa dig i kö på den. Beställer du efter klockan.00 blir boken tillgänglig för dig nästa vardag. Övriga böcker har en lånetid på 28 dagar. När boken läggs på reservationshyllan får du e-post och du har tre dagar på dig att hämta boken. Förseningsavgifter, förseningsavgifter tas ut på försenade böcker med kö, och försenade böcker som omlånats 25 gånger. Stockholms stadsbibliotek, 40 bibliotek.

Läs mer om priser och regler. Här kan du titta i blädderexemplar av ny lyrik och lyssna på författare som läser och talar om poesi. Fjärrlån för andra bibliotek och organisationer. Registrera ett talbokskonto, studenter som studerar vid Stockholms universitet och har en läsnedsättning kan få tillgång till talböcker. En beställning som görs före. 8.00 en vardag hämtas upp samma dag.

Båtluffa stockholms södra skärgård
Semester i stockholmsområdet

Genom biblioteket får du ett talbokskonto i Legimus. Alla över 18 år som är knutna till annat lärosäte i Sverige som kan uppvisa legitimation samt lärosätets legitimation. De är tillgängliga för studenter och anställda vid Stockholms universitet och för besökare på plats i biblioteket. Alla över 18 år med svensk fotolegitimation. Vanliga frågor om lån, genvägar. Då är den reserverad för dig när den återlämnas på biblioteket. Med några få undantag är e-resurserna tillgängliga inom hela Stockholms universitets nät och med distansåtkomst för studenter och anställda.

Bibliotek linköpings universitet
Renovera stockholmshem