hisingens trafikskola handledarkurs

tror på enkelhet, tydlighet och situationsanpassning som viktiga framgångsfaktorer. Idag har trafikskolan öppet som vanligt. Vi erbjuder körlektioner för bil samt teoriutbildning.

Försäkringskassan pensionärer: Trafikskola hisingenhisingens trafikskola handledarkurs

Skynda då det börjar fyllas på! Idag är kontoret stängt på grund av sjukdom. Gustaf Dalénsgatan 30, (Hisinge hus) (4,680.01 mi).

Handledarkurs till ett bra pris. Gothenburg 41705, get Directions, hours 1:30 PM - 5:00. Vi hjälper er med allt ni behöver för att effektivisera er övningskörning och kunna ta körkortet på ett smidigt sätt! Så om ni är sugna på att köra så är ni välkomna att boka. Vi ligger centralt på Hisingen i Göteborg och har nya, fräscha lokaler där miljön är trivsam och våra elever kan studera teorin i lugn och. Från nästa vecka kan ni köra en helt ny Suzuki grattis Anton! Wieselgrens, trafikskola, aB i Göteborg på Hisingen erbjuder körlektioner för B-körkort på ett smidigt, säkert och bekvämt sätt. Vi öppnar återigen på måndag kl 10:00. Grattis Heidi till körkortet!

12 750 kr 30 st Körlektioner, riskettan, risktvåan, online test, teorikvällar, böcker. Hej alla våra ag stänger kontoret kl 16:00. Grattis till Patricia, som klarade sin uppkörning igår! Hos oss kan ni gå Riskettan och. Receptionens öppettider.00.30 måndag fredag. Välkomna att boka på Elevcentralen eller.